Groep 1/2

Bingo

Bij deze vindt u de bingo voor de vijfde week. In de Bingo vindt u activiteiten die uw kleuter kan doen rondom het thema koken en bouwen.
U kunt hier klikken om de Bingokaart met de uitleg te openen.
Bij deze vindt u de bingo voor de vierde week. In de Bingo vindt u activiteiten die uw kleuter kan doen rondom het thema coco kan het. Het boek van Coco staat centraal tijdens de nationale voorleesdagen. 
U kunt hier klikken om de Bingokaart met de uitleg te openen.
Bij deze vindt u de winterbingo voor de derde week. In de Bingo vindt u activiteiten die uw kleuter kan doen rondom dit thema. U kunt hier klikken om de Bingokaart met de uitleg te openen.

Bij deze vindt u de winterbingo voor de tweede week. In de Bingo vindt u activiteiten die uw kleuter kan doen rondom dit thema. U kunt hier klikken om de Bingokaart met de uitleg te openen.


Bij deze vindt u de winterbingo. Het thema winter is ons nieuwe thema. In de Bingo vindt u activiteiten die uw kleuter kan doen rondom dit thema. U kunt hier klikken om de Bingokaart te openen.

Bij deze vindt u de kerst en oud- en nieuwbingo waar u samen met uw kleuter mee aan de slag kunt. U kunt hier klikken om de Bingo te openen.


Powered by BasisOnline