Bovenbouw (groep 6/7/8)

Vanaf 11 mei komen de kinderen weer naar school.

Het werk dat gemaakt wordt op de dagen dat de kinderen thuis zijn, wordt door de leerkracht meegegeven. 


Hieronder vind je een aantal handige links. 

Bewegen met meneer Pim
Youtubekanaal Moove Oosterhout
Hier vind je filmpjes van Moove zoals de dagelijkse beweegchallenge!  

Lezen
thuis lezen.pdf
Hier lees je hoe je thuis meer kunt doen met lezen. Er zitten tips bij zodat je ook spelling, woordenschat en begrijpend lezen kunt oefenen. 

Spelling
https://www.spellingoefenen.nl/
Op deze website kun je oefenen met het woordpakket dat de methode ook aanbiedt. We gebruiken op de Westhoek de methode TaalActief4.  De leerkracht kan aangeven bij welk pakket uw kind momenteel is. Alle woordpakketten daarvoor kunnen ook herhaald worden. 

Rekenen
https://www.redactiesommen.nl/
Op deze website kun je oefenen me verhaaltjessommen. Als je kiest voor "meteen oefenen" hoef je alleen maar de groep te kiezen en op welk niveau er gewerkt wordt. Kladpapier in de aanslag en kies een niveau dat niet te moeilijk en niet te makkelijk is. 

https://www.tafelsoefenen.nl/
Hier kan gekozen worden voor verschillende spelletjes. 

Engels
Holmwoods 
Hier kan je inloggen in het programma dat op we op school gebruiken in groep 7 en 8. Hiervoor heb je inloggegevens nodig die de leerkracht verstrekt. 

Anders: 
Snappet 
Snappet bevat oefenstof voor verschillende vakken en verschillende  groepen, Het wordt bij ons in groep 6/7/8 gebruikt. Hiervoor heb je inloggegevens nodig die de leerkracht verstrekt. 
Ben je klaar met de lessen? Dan mag je altijd verder werken aan leerdoelen bij "groei richting streefniveau". 

Wereldoriëntatie
Faqta 
Fata bevat lessen en oefenstof voor wereldoriëntatie. Het wordt bij ons in groep 3 t/m 8 gebruikt. Hiervoor heb je een inlogcode nodig die de leerkracht verstrekt. 

Powered by BasisOnline