Middenbouw (groep 3/4/5)

Vanaf 11 mei komen de kinderen weer naar school.

Het werk dat gemaakt wordt op de dagen dat de kinderen thuis zijn, wordt door de leerkracht meegegeven. 


Hieronder vind je een aantal handige links. 

Bewegen met meneer Pim
Youtubekanaal Moove Oosterhout
Hier vind je filmpjes van Moove zoals de dagelijkse beweegchallenge!  

Lezen
thuis lezen.pdf
Hier lees je hoe je thuis meer kunt doen met lezen. Er zitten tips bij zodat je ook spelling, woordenschat en begrijpend lezen kunt oefenen. 

https://www.zwijsen.nl/in/thuislessen
Hier zijn de thuislessen van Veilig Leren Lezen voor groep 3 te vinden. Uitleg over het gebruik volgt via de leerkracht. 

Spelling
https://www.spellingoefenen.nl/
Op deze website kun je oefenen met het woordpakket dat de methode ook aanbiedt. We gebruiken op de Westhoek de methode TaalActief4.  De leerkracht kan aangeven bij welk pakket uw kind momenteel is. Alle woordpakketten daarvoor kunnen ook herhaald worden. 

Rekenen
https://www.redactiesommen.nl/
Op deze website kun je oefenen me verhaaltjessommen. Als je kiest voor "meteen oefenen" hoef je alleen maar de groep te kiezen en op welk niveau er gewerkt wordt. Kladpapier in de aanslag en kies een niveau dat niet te moeilijk en niet te makkelijk is. 

https://www.tafelsoefenen.nl/
Hier kan gekozen worden voor verschillende spelletjes. 

Anders: 
Ambrasoft/Mijnklas 
Ambrasoft bevat oefensoftware voor verschillende vakken en verschillende groepen. Het wordt bij ons vooral in groep 3/4/5 gebruikt. Hiervoor heb je een licentie nodig die de leerkracht verstrekt. 

Wereldoriëntatie
Faqta 
Fata bevat lessen en oefenstof voor wereldoriëntatie. Het wordt bij ons in groep 3 t/m 8 gebruikt. Hiervoor heb je een inlogcode nodig die de leerkracht verstrekt. 

Powered by BasisOnline